BG5 Business Institute

  office@bg5businessinstitute.com

Întrebări frecvente despre instrumentul BG5


Tematică webinar: Întrebări frecvente despre instrumentul BG5

Gazdă webinar: Alina Jitariu

Descriere:

Poate ai început să auzi despre BG5 dar, încă nu îți este foarte clar, ce este BG5, cu ce te poate ajuta și dacă BG5 poate fi soluția pe care o cauți de mult timp, atât în viața ta personală, cât și în cea profesională, fie că este vorba despre cariera sau afacerea ta.

În acest webinar, vom discuta despre ce este BG5, cui se adresează, cine poate beneficia de pe urma utilizării acestui instrument, unde poți găsi mai multe informații în limba română, unde poți găsi un consultant BG5 certificat, unde îți poți descărca gratuit harta ta de carieră, unde îți poți descărca un raport gratuit al designului tău de carieră. Vom discuta și despre acreditările Institutului de afaceri BG5 și cum poți obține credite de învățare continuă CEU prin participarea la cursurile BG5.

Vei mai afla care sunt următoarele evenimente BG5 planificate în România și cum te poți înscrie la webinarii gratuite, cursuri de bază în limba română, etc.

Totodată, vom răspunde la câteva dintre cele mai frecvente întrebări, având și voi ocazia de a pune, live, orice întrebare ați putea avea în legătură cu BG5.

Așa că, dacă simți că te atrage ceva la acest instrument, dar încă nu îți este clar cu ce anume te-ar putea ajuta, acest webinar a fost creeat special pentru tine.

Te invit să petreci o oră live alături de mine pentru a obține claritate și a lua o decizie informată!