BG5 Business Institute

  office@bg5businessinstitute.com

BG5 praktische Human Design in werk en dagelijks leven

28 december 2020
Door Nathalie Keijzer

BG5 praktische Human Design in werk en dagelijks leven

"Wat is het verschil tussen BG5 en Human Design?" is een vraag die mij vaker gesteld wordt. De blauwdruk van het Design is natuurlijk hetzelfde maar BG5 is in taalgebruik en benadering van de informatie praktischer en zakelijker.

Als ik het zwart/wit zou schetsen dan kun je Human Design zien als meer de esoterische kant met nadruk op het deconditioneringsproces (7 jaar) en als doel spirituele groei.

BG5 zou je kunnen zien als de meer praktisch kant, gericht op het zo optimaal mogelijk functioneren als 'jezelf' in je werk en dagelijks leven. Gebruikmakend van je talenten, met inzicht in je valkuilen en hoe je daarmee om kunt gaan, niet je hoofd een loopje met je te laten nemen, maar je te laten leiden door je natuurlijke besluitvormingsproces.

Het doel van BG5 is dat je met plezier naar je werk gaat, samenwerkt of leiding geeft en een gevoel van voldoening, succes, rust en verwondering, ofwel vervulling in je dagelijks leven ervaart.

GRATIS BG5 Career Design & Short Report

Om een idee te krijgen van de praktische insteek en taalgebruik in BG5 kun jouw GRATIS "BG5 Career Design" creëren en downloaden en ook een GRATIS persoonlijk "BG5 Carrière Design Verkort Rapport" opvragen.

Beide zijn in het Engels maar voor het verkorte rapport kun je kiezen voor Nederlands.
Zie hieronder een overzicht van de BG5 begrippen in het Nederlands en met de Human Design terminologie ernaast.BG5 begrippen in het Nederlands