BG5 Business Institute

  office@bg5businessinstitute.com

Start 2022, Sep 16 (Dutch) - BG5 Basiscursus Bespaarpakket - met Nathalie Keijzer

Package


This Course is in Dutch. (Betalingsregeling 5 maanden $339) Bespaar 25% door het volledige bedrag in één keer te voldoen! Save $512.00

$1,499.00 $2,011.00

Also available with a payment plan : 3 monthly payments of $339.00


Deze Cursus is in het Nederlands.

De BG5™ basiscursus is de perfecte plek om jouw BG5 reis te starten!


Deze cursus heeft 4 primaire leerdoelen:

Jezelf Begrijpen
Leer hoe je deze diepgaande informatie op een praktische manier kunt toepassen en daarmee jezelf empowert zowel persoonlijk als professioneel. Krijg inzicht in jouw unieke individuele talenten en gaven evenals hoe je boven je valkuilen kunt uitstijgen die jouw persoonlijke ontwikkeling in de weg staan. 

Anderen Begrijpen
Verbeter je relaties door een dieper begrip van de unieke dynamiek die ieder van ons anders maakt. Wanneer je weet hoe je gemaakt bent om te functioneren in contact met anderen kun je weerstand vermijden, succesvol communiceren en betekenis volle relaties met anderen creëren.

Het Lezen van de  BG5 Carrière Design Chart
Leer de nuances van het interpreteren van de verschillende aspecten van de BG5 Career Design Chart en maak je de BG5 terminologie eigen ter ondersteuning om jezelf beter te begrijpen en deze informatie ook met anderen te kunnen delen. 

Het Voorbereiden voor de Opleiding tot Professional
De BG5 Basiscursus is een vereiste voorwaarde om de opleiding tot Gecertificeerd BG5 Consultant te kunnen volgen. Deze cursus geeft je de fundamentele kennis die basis vormt om succesvol te zijn wanneer je er uiteindelijk voor kiest om deze informatie professioneel te gebruiken in het werken met cliënten. (De BG5 Basiscursus is equivalent aan de Human Design basiscursussen Living Your Design, Rave ABC & Rave Cartography).

Het BG5 Basiscursus Bespaarpakket bevat de twee semesters PLUS extra bonussen om je te ondersteunen in het creëren van een solide basis in het begrip van jouw BG5 Carrière Design.

Waar bestaat het pakket uit:

#1: BG5 Basiscursus Semester 1 – Jouw Persoonlijk Functioneren (Normaal $675)
$625 wanneer je in één keer betaald | $675 in de betalingsregeling

Ieder van ons heeft een specifieke manier hoe we functioneren, als individu en in contact met anderen zowel zakelijk als privé. Tijdens Semester 1 gaan we de componenten onderzoeken die onderdeel uitmaken van je persoonlijk functioneren o.a. je BG5 Carrière Type, Hoe je interactie met anderen optimaliseert, hoe je met vertrouwen besluiten kunt nemen, en meer!

Semester Duur: 10 online wekelijkse lessen van 2 uur

#2: BG5 Basiscursus Semester 2 – Jouw Creatieve Bijdrage (Normaal $675)
$625 wanneer je in één keer betaald | $675 in de betalingsregeling

Voldoening in ons leven, persoonlijk en zakelijk, is het resultaat van het gebruiken van onze natuurlijke creatieve gaven en talenten om een unieke bijdrage te leveren in de wereld. In dit semester gaan we dieper in op jouw Kernkwaliteiten, de 64 eigenschappen van menselijk potentieel en de 12 Publieke Rollen hoe je jouw levensdoel manifesteert en jouw rol in het leven.  

Semester Duur: 10 online wekelijkse lessen van 2 uur

#3: BG5 Success Code Complete Report voor $5 (Normaal $89)

Een Gebruiksaanwijzing voor Jouw Leven. Dit Engelstalig rapport (op termijn ook beschikbaar in het Nederlands) bevat een uitgebreide beschrijving van alle 16 Sleutels tot Succes. Het geeft je handvatten om jouw unieke BG5 Carrière Design te begrijpen, en jouw specifieke gaven, talenten en eigenschappen ten volle te benutten en te delen met de wereld. Leer hoe en in welke setting jij gemaakt bent om succesvol te zijn. Je ontvangt een persoonlijke Coupon Code om jouw BG5 Success Code Complete Report te bestellen voor $5.

#4: BG5 Approach to Emotional Intelligence – Zelfstudie Workshop (Normaal $175)
GRATIS wanneer je in één keer betaald | $50 in de betalingsregeling

Dit is een workshop bomvol informatie die je een diepgaand inzicht geeft in hoe jouw Emotionele Intelligentie Functie werkt. Deze workshop bevat meer dan 5 uur videomateriaal en gedetailleerde handouts om je te ondersteunen in het begrijpen van de Emotionele Intelligentie (Engelstalig).

#5: Persoonlijk één-op-één BG5 Carrière Design Overzicht sessie (Normaal $395)
$249 wanneer je in één keer betaald | $295 in de betalingsregeling

Een persoonlijke één-op-één BG5 Carrière Design Overzicht sessie met een BG5 Consultant om je te ondersteunen in het verdiepen van je kennis over je eigen BG5 Carrière Design en inzicht te verkrijgen in dingen waar je mee worstelt persoonlijk of in je werk.

Betalingsregeling:

5 Maandelijkse termijnen van $339

Auditprijs:

Heb je reeds de Human Design basiscursussen Living Your Design, Rave ABC en Rave Cartography gevolgd dan kun je de BG5 Basiscursus tegen een gereduceerde prijs volgen van $420 per semester. Het BG5 Basiscursus Bespaarpakket is dan $1.089 (5 maandelijkse termijnen van $237). Stuur een email naar nathalie@bg5businessinstitute.com voor meer informatie. 

Vereiste materialen:

  • The Definitive Book of Human Design, The Science of Differentiation, by Lynda Bunnell and Ra Uru Hu

Dit boek is te koop via amazon.com of humandesignamerica.com $49,95.

De verzendkosten vanuit de USA zijn hoog, bijna net zoveel als het boek zelf. Daarom heb ik een vriendin uit Amerika 15 boeken laten meebrengen in een extra koffer.

Zolang de voorraad strekt kunnen studenten die deelnemen aan de Nederlandse BG5 Basiscursus het boek bestellen voor EUR 55,- en afhalen in Amsterdam of voor EUR 60,- laten verzenden binnen Nederland.

Stuur een email naar nathalie@bg5businessinstitute.com

Product

BG5 Foundation Course - Semester 1

Course

September 16, 2022 - November 25, 2022 with Nathalie Keijzer

The goal of the BG5™ Foundation Course is to develop the knowledge and techniques to help your clients recognize and utilize their unique individual gifts and talents in their careers and their lives.
Product

BG5 Foundation Course - Semester 2

Course

January 20, 2023 - March 31, 2023 with Nathalie Keijzer

The goal of the BG5™ Foundation Course is to develop the knowledge and techniques to help your clients recognize and utilize their unique individual gifts and talents in their careers and their lives.
Product

BG5 Career Design Overview - One 90 minute Session - Nathalie Keijzer

Personal Service

BG5 Career Design Overview
Product

The BG5 Approach to Emotional Intelligence

Self Study Course

The BG5 Approach to Emotional Intelligence

This Course is in Dutch. (Betalingsregeling 5 maanden $339) Bespaar 25% door het volledige bedrag in één keer te voldoen! Save $512.00

$1,499.00 $2,011.00