BG5 Business Institute

  office@bg5businessinstitute.com

BG5 Foundation Package - Pachet de Bază BG5 - 16 Mai 2024 - cu Alina Jitariu

BG5 Foundation Package - Pachet de Bază BG5 - 16 Mai 2024 - cu Alina Jitariu

Package


$1,899.00 $2,320.00

Also available with a payment plan : 5 monthly payments of $464.00


Pachetul Cursului de Bază BG5 este modul ideal de a-ți începe călătoria cu instrumentul BG5! Acest curs este despre, următoarele:

Înțelege-te pe tine însuți/însăți

Învață cum să aplici această informație profundă, într-un mod practic pentru a-ți împuternici viața, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional.

Înțelege-ți darurile tale individuale unice, talentele și, totodată, află cum poți să-ți depășești umbrele care te rețin de la a-ți trăi potențialul și care, poate, te țin blocat/ă într-o viață pe care nu ți-o dorești. 

Înțelege-i pe ceilalți

Îmbunătățește-ți relațiile cu ceilalți, obținând o înțelegere profundă a dinamicilor unice care ne fac să fim diferiți. Când știm cum am fost concepuți să interacționăm cu ceilalți, putem îndepărta rezistența și astfel, putem crea conexiuni semnificative, având parte de interacțiuni, de succes, cu ceilalți oameni.

Interpretarea Hărții Designului de Carieră BG5

Învață nuanțele care te vor ajuta să înțelegi diferitele aspecte ale unei Hărți a Designului de Carieră BG5 și limbajul BG5 care te ajută să te înțelegi pe tine mai bine și să ai abilitatea de a împărtăși ușor, această informație, cu ceilalți oameni.

Pregătirea ta pentru studiile profesionale

Cursul de Bază BG5 este condiția prealabilă necesară pentru a putea urma Cursurile de Certificare Profesională BG5. Acest Curs de Bază BG5, îți va oferi fundația de cunoștințe necesară pentru a putea avea succes, utilizând această informație, profesional, lucrând cu clienții tăi, dacă îți dorești acest lucru.

Pachetul esențial al Cursului de Bază BG5 

Pachetul Esențial al Cursului de Bază BG5 conține tot ce ai nevoie, plus extra bonusuri, pentru a te susține în a-ți creea o bază solidă de înțelegere a Designului tău de Carieră BG5. 

Pachetul conține următoarele item-uri:

Esențial #1: Cursul de Bază BG5, Semestrul 1 – Stilul personal de operare (preț întreg, 875 USD)

825 USD, dacă achiți prețul integral | 875 USD dacă achiți prin planul de plată

Fiecare dintre noi avem un mod specific de operare, ca individ și atunci când interacționăm cu ceilalți oameni, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional, care se reflectă în Stilul nostru Personal de Operare.

Pe parcursul primului semestru, vei începe să descoperi componentele care îți determină stilul, care este tipul tău de carieră BG5, cum interacționezi cel mai bine cu ceilalți, cum ești conceput/ă să iei cele mai bune decizii și multe altele.

Durata semestrului: 10 lecții online

Data începerii semestrului 1, ziua și ora: Joi, 16 Mai 2024, în intervalul orar: 19.00-21.00 (oră București)


Esențial #2: Cursul de Bază BG5, Semestrul 2 - Stilul de operare creativ (preț întreg, 875 USD)

825 USD, dacă achiți prețul integral | 875 USD dacă achiți prin planul de plată

Implinirea în viața, cariera și afacerea noastră este rezultatul utilizării darurilor și talentelor noastre creative, naturale, prin contribuția unică pe care o aducem lumii.

În acest curs, vei afla care sunt punctele tale forte, pe care te poți baza întotdeauna, vom explora cele 64 de trăsături ale potențialului uman și cele 12 Roluri Publice care fac parte din Scopul și Rolul pe care îl ai în această viață.

Durata semestrului: 10 lecții online

Data începerii semestrului 2, ziua și ora: Joi, 12 Septembrie 2024, în intervalul orar: 19.00-21.00 (oră București)


Esențial #3: Raportul complet al Codurilor tale de Succes BG5 la prețul de 5 USD (preț întreg, 89 USD)

Acest Raport este ca un Manual de Utilizare al ființei tale. 

* Momentan, disponibil doar în limba Engleză.

Raportul acoperă toate cele 16 coduri de succes și îți oferă uneltele de care ai nevoie pentru a-ți înțelege Designul tău unic de Carieră și astfel, să poți utiliza, la maxim, darurile tale specifice, talentele și atributele, care ți-au fost date la naștere, pentru a le împărtăși cu lumea. Învață unde și cum ai fost conceput/ă să ai succes.

Vei primi un cod de cupon special, pentru a-ți puteaa comanda Raportul complet, la prețul de 5 USD.


Esențial #4: Abordarea BG5 a Inteligenței Emoționale - Studiu individual, GRATUIT in limba engleză (preț întreg, 175 USD)

GRATUIT dacă achiți prețul integral | 50 USD dacă achiți prin planul de plată

Acest workshop îți va arăta cum operează Inteligența ta emoțională. Workshop-ul conține peste 5 ore de material și manuale detailate, care te vor ajuta în procesul tău de învățare. 


Esențial #5: Sesiune, Unu la unu - Overview al Designului tău de carieră BG5 (pret întreg, 395 USD)

249 USD dacă achiți prețul integral | 295 USD dacă achiți prin planul de plată

Conține o sesiune, unu la unu, cu profesorul cursului, prin care vei primi un Overview al Designului tău de carieră BG5.

Această sesiune individuală, are scopul de a te susține, într-un mod personalizat, în aprofundarea și înțelegerea propriului tău Design de Carieră BG5 și te poate ajuta să primești răspunsuri la anumite situații personale sau profesionale, unde întâmpini dificultăți sau dacă ai anumite blocaje pe care ți-ai dori să le depășești.


Informații adiționale despre curs:

Semestrul 1 Rezultatele învățării

Semestrul 2 Rezultatele învățării

Semestrul 1 - credite CEU: După ce ai finalizat, cu succes, acest semestru, vei fi calificat/ă să primești 3.1 credite CEU (Continuing Education Units).

Semestrul 2 - credite CEU: După ce ai finalizat, cu succes, acest semestru, vei fi calificat/î să primești 3.3 credite CEU (Continuing Education Units).

Criterii pentru obținerea creditelor (CEU): Participi la toate cele 10 lecții, finalizezi toate sarcinile în intervalul de timp, finalizezi proiectul de semestru cu aprobarea instructorului, finalizezi plata pentru curs și materiale, revizuiești și semnezi Acordul de integritate al studenților.

Preț de audit - solicită la: office@bg5businessinstitute.com.

Politica de rambursare a cursului

Vezi primul Curs Gratuit!

Sesiune Generală Carieră BG5 - de 90 de Minute - cu Alina Jitariu

Sesiune Generală Carieră BG5 - de 90 de Minute - cu Alina Jitariu

Personal Service

Dobândește înțelegerea de bază necesară pentru a-ți putea folosi pe deplin darurile, talentele și atributele specifice și a le împărtăși cu lumea!
The BG5 Approach to Emotional Intelligence

The BG5 Approach to Emotional Intelligence

Self Study Course

The BG5 Approach to Emotional Intelligence
BG5 Foundation Course - Semester 1

BG5 Foundation Course - Semester 1

Course

May 16, 2024 - July 18, 2024 with Alina Jitariu

The goal of the BG5™ Foundation Course is to develop the knowledge and techniques to help your clients recognize and utilize their unique individual gifts and talents in their careers and their lives.
BG5 Foundation Course - Semester 2

BG5 Foundation Course - Semester 2

Course

September 12, 2024 - November 14, 2024 with Alina Jitariu

The goal of the BG5™ Foundation Course is to develop the knowledge and techniques to help your clients recognize and utilize their unique individual gifts and talents in their careers and their lives.

$1,899.00 $2,320.00